kindvriendelijk hotel parijs kindvriendelijk hotel parijs

Kindvriendelijk hotel met familiekamer in Parijs? Onze tip: Yooma!

Naar Parijs met de kinderen en op zoek naar een hotel met familiekamer in Parijs? Wij tippen je onze favoriet! Namelijk een kindvriendelijk hotel in hartje van de stad! En als bonus, met uitzicht op de Eiffeltoren!

Parijs, de stad van de liefde. De stad met fijne parken, talloze cafeetjes en de meest magische bezienswaardigheden. De stad waar ik graag mijn kinderen mee naartoe neem! En dat deden we afgelopen zomer dan ook. Terwijl we aan het genieten waren op een camping vlak boven Parijs, waren we ook een bezoek aan de stad aan het plannen. Het begon met één dagje Parijs, maar al snel kwamen we er achter dat we zeker wel twee dagen aan de stad wilden besteden. En dus gingen we ook op zoek naar een kindvriendelijk hotel met een familiekamer in Parijs. En ik moet zeggen, we hebben een hele fijne gevonden die ik graag aan jullie tip! 

Kindvriendelijk hotel in Parijs

Wanneer je op zoek gaat naar een kindvriendelijk hotel met familiekamer in Parijs, dan wil je het liefste zo dicht mogelijk in het centrum zitten. Of je moet een hotel zoeken die vlakbij een metrostation zit, want reizen met de metro door Parijs is prima te doen. Wat tegenwoordig ook super makkelijk is, is het fietsensysteem Velib Parijs. Hoe dan ook, wij wilden graag in de binnenring, dus in het centrum van Parijs zitten. Het punt is dan wel dat je aanzienlijk meer betaalt en de keuzes voor hotels met familiekamers is ook een stuk beperkter. Wij boeken ons hotel overigens last minute. Wanneer je langer van te voren een hotel zoekt, zul je ongetwijfeld een stuk meer keuze hebben.

Wanneer: augustus zomervakantie
Hotel: Yooma Urban Lodge Eiffel
Prijs voor een familiekamer (1 nacht voor 5 personen): € 186 Dit is exclusief ontbijt, maar ik vind dat je dat ook gewoon bij een bakkertje of cafeetje de stad moet doen. Maar hey, dat is mijn menig, je kunt ook in het hotel ontbijten. Ik dacht voor € 5,00 per persoon.

Yooma Urban Lodge Eiffel

Wij boeken dus een familiekamer bij Yooma Urban Lodge Eiffel. Dit kindvriendelijke hotel ligt op steenworp afstand van de Eiffeltoren, aan de rivierpromenade. Yooma Urban Lodge Eiffel is een uitstekende uitvalbasis om met kinderen Parijs te ontdekken. Omdat je vanaf het hotel al uitzicht hebt op de Eiffeltoren, hebben kinderen direct het ultieme Parijs-gevoel. Ook liggen in de directe omgeving genoeg restaurantjes en ligt het dichtstbijzijnde metrostation op 5 minuten lopen. Wat ook heel erg prettig was, was de parkeerplek onder het hotel. Dus kun je heel gemakkelijk reserveren bij het hotel en kost zo’n €24 euro per 24 uur.

De familiekamers

Yooma Urban Lodge Eiffel is dus prima gelegen! Maar het meest opvallende van dit hotel in Parijs, zijn de uitstekende familiekamers. Meestal vind je in het centrum van een stad familiekamers voor maximaal 4 personen. Maar bij Yooma Urban Lodge Eiffel zijn er familiekamers voor 6 personen. De kamers zijn met twee stapelbedden en een tweepersoonsbed super slim ingericht. Het ziet er echt heel stijlvol en clean uit.

Het belangrijkste van een hotelkamer tijdens een citytrip, is dat de bedden goed zijn. Want eigenlijk ben je daar alleen maar om te slapen natuurlijk. Of het nu komt doordat we zo kapot waren van een dag slenteren door Parijs of dat de bedden super goed waren, we hebben alle vijf echt uitstekend geslapen en zijn weer uitgerust wakker geworden.

kindvriendelijk hotel parijs

Conclusie

Sowieso kan ik je een citytrip naar Parijs met kinderen je echt aanraden. Mocht je daar nog over twijfelen, lees dan het artikel waar we met de kinderen alle Miraculous plekken in Parijs opzochten. Zeker weten dat de kinderen enthousiast worden. En als je dan toch gaat, kan ik ook echt het kindvriendelijke hotel ‘Yooma Urban Lodge Eiffel’ met zijn mooie familiekamers aanraden!

Ook een nachtje Parijs boeken? Kijk dan hier voor een familiekamer bij Yooma Urban Lodge Eiffel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *