De Orchideeën Hoeve, tropisch uitje in Flevoland

In het hart van Nederland, te midden van de provincie Flevoland, ligt een verrassend leuk uitje: de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Dit paradijsje van bloemen en exotische planten is perfect voor een regenachtige dag in de polder. Maar ook op zonnige dagen is de Orchideeën Hoeve een absolute must-visit bestemming is.

Orchideeen Hoeve

Een tropisch uitje in Flevoland

Je hoeft niet de halve wereld rond te reizen om je onder te dompelen in de tropische flora en fauna. De Orchideeën Hoeve brengt de tropen naar Nederland, met meer dan 25.000 vierkante meter aan exotische tuinen en kassen die je het gevoel geven dat je in een tropisch paradijs bent beland. Of je nu een fervent tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannend uitje, deze bestemming biedt voor elk wat wils.

Orchideeën in overvloed

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er orchideeën te vinden in de Orchideeën Hoeve. Hier vind je een verbluffende collectie van deze mooie bloemen in allerlei soorten en kleuren. Wandelen door de Orchideeën Hoeve, is een fotografisch paradijs! Dus zorg ervoor dat je je camera meeneemt om de duizenden orchideeën vast te leggen.

Vlinders en vogels

Naast orchideeën geeft de Orchideeën Hoeve ook onderdak aan een indrukwekkende verscheidenheid aan vlinders en vogels. In de Vlindervallei kun je oog in oog komen te staan met kleurrijke vlinders die vrij rondfladderen in hun eigen tuin. Het is een echt een leuke ervaring zo tussen al die mooie vlindertjes.

Orchideeen Hoeve

In de Lorituin wordt je bijna hysterisch van het vrolijke gekwetter van exotische vogels die hier rondvliegen in een tropische omgeving. Wanneer je met een bakje fruit naar binnengaat ben je al helemaal niet meer veilig! Binnen no-time zit je vol met kak lori’s.

Orchideeen Hoeve

Wandelen door de Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve is niet alleen een visueel feest, maar ook een avontuurlijke bestemming. Wandel over de bruggen die hoog boven vijvers en watervallen zweven, en luitster naar het geluid van kabbelend water. Zorg wel voor een lege blaas! 😉

Kinderen en educatie

Voor gezinnen met kinderen is de Orchideeën Hoeve ook een geweldige bestemming. Kinderen kunnen educatieve activiteiten doen, zoals speurtochten en leren over de verschillende planten en dieren die in de tuinen en kassen te vinden zijn. Het is een leerzame ervaring die de liefde voor de natuur bij jonge geesten kan aanwakkeren.

Orchideeen Hoeve

Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is meer dan alleen een botanische tuin; het is alsof je even in de tropen bent maar dan midden in Nederland. Een uitstekend gezinsuitje is het zeker, maar ook gewoon een rustige ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Kortom, zet de Orchideeën Hoeve maar op je uitjes lijstje van Flevoland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *